Jebkuru saturu iespējams dzēst. Dzēstais saturs tiek apkopots sadaļā ‘Miskaste’. Saturs, kas tiek izdzēst no sadaļas ‘Miskaste’ nav atjaunojams.

Atverot saturu iespējams to dzēst:

  1. Darbība ‘Dzēst’
  2. Dzēšanas poga
  3. Atcelšanas poga

*Dzēšanas funkcionalitāte pieejama tikai oriģinālvalodas (LV) saturam, ja orģināls tiek dzēst, dzēsti tiek arī šī satura tulkojumi.

*Ja tiek atjaunots dzēsts saturs, tad atjaunoti tiek arī visi šī satura tulkojumi (visiem statuss ‘Nepublicēts’)

Viss dzēstais saturs tiek attēlots sadaļā Konfigurācija, apakšsadaļā ‘Miskaste.

Sadaļā ‘Miskaste’ saturu iespējams:

  1. Meklēt (pēc nosaukuma/ administratora/ satura tipa)
  2. Dzēstā satura saraksts (nosaukums/ izveides datums/ dzēšanas datums/ autors/ darbības)
  3. Darbības ar dzēsto saturu:
    3.1. Dzēšana (saturs tiek neatgriezeniski dzēsts un vairs nebūs atjaunojams)
    3.2. Atjaunošana (restore) (saturs tiek atjaunots, tiek pievienots sadaļā Saturs, kā nepublicēts saturs – iespēja atvērt, veikt izmaiņas un publicēt.